Haal meer uit je leads

Het vinden van de juiste klanten is essentieel voor het groeien en succes van een bedrijf. Maar veel bedrijven worstelen vaak met het vinden van kwalitatieve leads. De hoeveelheid leads die u krijgt, kan het verschil maken tussen succesvolle conversies en het aantal middelen en tijd dat wordt verspild. We zijn bij Brave Sales Solutions toegewijd aan het leveren van hoogwaardige leads die uw bedrijf naar nieuwe hoogten zullen brengen omdat we weten hoe belangrijk het is om leads te genereren op een efficiënte manier.

Hoe lead generatie werkt

Er zijn twee belangrijke componenten voor lead generatie. Personen naar uw site krijgen en hen vervolgens overtuigen om hun contactgegevens te delen.

Personen naar uw site krijgen kun gebeurt worden via het gebruik van:

 • Search Engine Marketing (SEM): SEM is een techniek waarmeezoekmachines zoals Google en Bing betalen om advertenties in hun zoekresultaten te tonen. Deze werken goed omdat veel mensen online dingen zoeken.
 • SEO: Search Engine Optimisation: In tegenstelling tot SEM richt SEO zich op het optimaliseren van uw website zodat deze hogere posities krijgt in organic (betaalde) zoekresultaten. Het is een lange-termijn strategie.
 • Sociale netwerken: Voor het vinden van potentiële klanten zijn platforms zoals Facebook en LinkedIn steeds belangrijker geworden. Door gebruik te maken van organic content of gesponsorde advertenties, kunt u meer bezoekers aantrekken.
 • Display advertenties: Deze kunnen op geschikte websites worden geplaatst in verschillende formaten, zoals audio, video, tekst en afbeelding. Pay-Per-Click (PPC)-modellen worden vaak gebruikt.
 • Offline gebeurtenissen: Bovendien kan het gebruik van netwerken op conventies, bijeenkomsten en evenementen in uw sector het aantal bezoekers naar uw website verhogen.Wanneer personen uw website bezoeken is het tijd om ze te veranderen naar leads via een online form. Dit kan gedaan worden door:
 • Content: Verkoop waardevolle inhoud zoals whitepapers, case-studies, infographics, e-books of exclusieve video’s in ruil voor contactgegevens. Deze inhoud moet niet alleen relevant zijn voor uw bedrijf, maar ook mensen aanmoedigen om hun gegevens te verstrekken.
 • Webinarsessies: Het informeren en betrekken van uw publiek via live videosessies. Hoewel Webinars tijd en moeite kosten, kunnen ze leads genereren.
 • Navigatiepagina’s: Deze gespecialiseerde pagina’s maken uw product of oplossing aantrekkelijk voor klanten en lokken ze vaak om hun contactgegevens te delen.

De Marketing Qualified Lead (MQL) wordt een lead als de klant zich in de doelmarkt bevindt en wordt gekoesterd door het digitale marketingteam via marketingcampagnes. Dit koesterproces omvat meestal marketingautomatiseringscampagnes naar specifieke e-maillijsten om vervolgacties met inhoud te ondernemen die helpen bij het informeren en overtuigen van prospects, waardoor ze uiteindelijk uitgroeien tot verkoopleads.

Een prospect kan worden overtuigd om een inkomende aankoop op de website te doen of contact op te nemen met een verkoper nadat een lead is gekoesterd, waardoor ze een Sales Qualified Lead (SQL) worden. Het verkoopteam van een bedrijf contacteert vaak de prospect om een deal te sluiten.

Waarom leadgeneratie essentieel is

Het proces van het vinden en aantrekken van potentiële klanten voor uw producten of diensten wordt leadgeneratie genoemd. Het is de eerste stap om waardevolle zakelijke relaties op te bouwen. Maar waarom is het zo belangrijk?

 • Groei: De groei van een bedrijf kan worden gestimuleerd door kwalitatieve leads. Ze vormen het fundament voor je verkooppijplijn en helpen je nieuwe klanten te werven.
 • Effectiviteit: Leadgeneratie stelt je in staat om je focus te richten op mensen die al interesse hebben getoond in wat je te bieden hebt, in plaats van lukraak potentiële klanten te benaderen.
 • Besparen van geld: Een constante stroom van hoogwaardige leads bespaart tijd en middelen.Hoe Brave Sales Solutions je kan helpenMet onze leadgeneratiedienst kunt u uw bedrijf de juiste tools en methoden krijgen om waardevolle leads aan te trekken. Hier is de manier waarop we dit doen:1. Een klantgerichte benaderingWe zijn voor maatwerk. Voordat we beginnen, onderzoeken we uw doelgroep en specifieke behoeften. Daarna bouwen we een leadgeneratiestrategie op maat voor uw bedrijf.2. Kwaliteit boven kwantiteitHet genereren van veel leads is niet het enige doel; het moet ook leads zijn van hoge kwaliteit. We zoeken naar leads die echt interesse hebben in wat u kunt bieden.3. Actieve optimalisatieLeadgeneratie is een aanhoudend proces. We houden onze strategieën constant in de gaten en optimaliseren om ervoor te zorgen dat u altijd toegang heeft tot de beste leads.

4. Resultaten en conclusies

Met onze methode krijg je zowel leads als inzicht in je doelgroep. Je kunt deze nuttige informatie gebruiken om je verkoop- en marketingactiviteiten te verbeteren.

Brave Sales Solutions laat je beginnen met het

genereren van leads.

Wanneer u de specialisten van Brave Sales Solutions bij u heeft, waarom zou u nog steeds moeite moeten doen om leads te vinden? Wij zijn er om u te helpen uw groei en succes in de Nederlandse markt te behalen.

Om te weten hoe onze leadgeneratiedienst jouw bedrijf kan veranderen, neem vandaag nog contact met ons op via info@bravesales.nl. Met Brave Sales Solutions begint de toekomst van uw bedrijf.

Kijk ook naar onze andere diensten op www.bravesales.nl om je klaar te maken voor een nieuw tijdperk van zakelijk succes.