Het gezicht achter deze        ras verkopers

 

Brave Sales Solutions is begin 2015 opgericht door twee topdogs: Joran Brummer en Bob Vester. Brave Sales Solutions bestaat uit een team van 13 toegewijde sales-professionals. Meer weten? Lees dan verder.

Waar het allemaal begon

In 2015 zijn Bob Vester en Joran Brummer gestart met Brave Sales Solutions b.v.

Beide hebben verschillende achtergronden uit zowel het sales vak als sales gerelateerde functies. Bob en Joran hebben één ding gemeen en dat is dat zij het behalen van verkoopdoelen als een grote overwinning zien en constant op zoek zijn naar effectieve en creatieve manieren om verkoopprocessen te verbeteren. Gezamenlijk hebben zij ruim 30 jaar ervaring op het gebied van verkoop. Die ervaring is begonnen in hun jonge jaren met promotiewerkzaamheden en telefonische verkoop (zowel B2C als B2B). Later hebben zij ervaring opgedaan binnen diverse non-profit en profitorganisaties en zijn ze verantwoordelijk geweest voor het opzetten van gehele verkoopteams en verkoopstrategieën. Door deze achtergrond kijkt Brave Sales Solutions verder dan alleen naar de uitvoering van het verkoopproces.

Brave Sales Solutions – Leading the way

Brave ben je als je in kansen denkt

Veelal horen wij dat bedrijven en instanties met dezelfde vraag zitten, welke kanalen moeten wij inzetten en waar moeten we beginnen? Elke dienst en/of product vraagt om een andere aanpak. Maar ook het budget speelt een grote rol. Wij zoeken naar de juiste mix. Wij kijken naar kansen op korte termijn, maar ook zeker op lange termijn. Daarnaast is een belangrijke vraag: gaan wij het intern oppakken of uitbesteden? Brave Sales Solutions vindt altijd een passende oplossing: of het nou gaat om een startend bedrijf of een ervaren bedrijf. Wij werken met een team van partners waarin iedere medewerker zijn eigen expertise heeft. Daardoor zijn wij in staat om meer kansen te benutten naast onze eigen expertise. Ook willen wij bedrijven opleiden in dit traject, zodat ze niet altijd afhankelijk blijven van derden. Het doel is uiteindelijk een solide verkoopapparaat op te zetten die kansen ziet en deze benut.

Onze missie

Wij bij Brave streven ernaar één van de grootste online én offline verkoop- en marketingbureaus van Nederland te zijn. Daarnaast willen wij onze kennis en expertise aan bedrijven overbrengen door ze te adviseren bij het optimaliseren van de (verkoop)processen.

Onze visie

Wij vinden het belangrijk dat iedereen doet waar hij of zij goed in is. Wij willen daarom ervoor zorgen dat onze klanten zich alleen met hun kerntaken hoeven bezig te houden”. Door problemen voor ze op te lossen kunnen we ze tijd en geld besparen zodat de klant zich kan concentreren op belangrijkere zaken”.

Onze kernwaarde zijn…

Icoon Prestatiegericht

Prestatiegericht

Voor ons telt maar één ding: resultaat. Een samenwerking is voor ons niet geslaagd, als er verbetering te zien is tussen het start- en meetpunt.

Snel schakelen

We monitoren continu de samenwerking en sturen bij waar nodig, net zo lang totdat we zien dat de verkoopresultaat aanzienlijke verbetering laten zien.

Daadkrachtig

We houden ervan snel resultaat te zien. We maken snel plannen en zorgen dat deze op korte termijn in uitvoering gaan.

Creatief

We beschikken over een brede kennis en jarenlange ervaring. Hierdoor weten we perfect de juiste methodes toe te passen en geschikte campagnes op te zetten om uw bedrijf op maat te kunnen helpen.

Samenwerking

Wij hechten heel veel waarde aan het teamgevoel. Wij vinden het belangrijk dat iedereen betrokken wordt in de processen, want elke persoon is even belangrijk. Wij geloven dat een goede teamspirit zorgt voor een hoger rendement.

ONZE KANTOREN

AMSTERDAM

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

VALENCIA

Calle del Doctor Manuel Candela 19 piso 1 puerta 1 46021 Valencia, Spain

BEZOEK AMSTERDAM

Weesperstraat 61
1018 VN Amsterdam

BEZOEK VALENCIA

Calle del Doctor Manuel Candela 19 piso 1 puerta 1
46021 Valencia, Spain

INSTAGRAM

Copyright © 2021 Brave Sales Solutions — All Rights Reserved.  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie beleid