Het gezicht achter deze rasverkopers

Brave Sales Solutions is begin 2015 opgericht door twee topdogs: Joran Brummer en Bob Vester. Brave Sales Solutions bestaat uit een team van 13 toegewijde sales-professionals. Meer weten? Lees dan verder.

Waar het allemaal begon

In 2015 zijn Bob Vester en Joran Brummer gestart met Brave Sales Solutions b.v.

Beide hebben verschillende achtergronden uit zowel het sales vak als sales gerelateerde functies. Bob en Joran hebben één ding gemeen en dat is dat zij het behalen van verkoopdoelen als een grote overwinning zien en constant op zoek zijn naar effectieve en creatieve manieren om verkoopprocessen te verbeteren. Gezamenlijk hebben zij ruim 30 jaar ervaring op het gebied van verkoop. Die ervaring is begonnen in hun jonge jaren met promotiewerkzaamheden en telefonische verkoop (zowel B2C als B2B). Later hebben zij ervaring opgedaan binnen diverse non-profit en profitorganisaties en zijn ze verantwoordelijk geweest voor het opzetten van gehele verkoopteams en verkoopstrategieën. Door deze achtergrond kijkt Brave Sales Solutions verder dan alleen naar de uitvoering van het verkoopproces.

Whatever it takes. Online and offline. No rules, no boundaries. We go for it!

Brave ben je als je in kansen denkt

Veelal horen wij dat bedrijven en instanties met dezelfde vraag zitten, welke kanalen moeten wij inzetten en waar moeten we beginnen? Elke dienst en/of product vraagt om een andere aanpak. Maar ook het budget speelt een grote rol. Wij zoeken naar de juiste mix. Wij kijken naar kansen op korte termijn, maar ook zeker op lange termijn. Daarnaast is een belangrijke vraag: gaan wij het intern oppakken of uitbesteden? Brave Sales Solutions vindt altijd een passende oplossing: of het nou gaat om een startend bedrijf of een ervaren bedrijf. Wij werken met een team van partners waarin iedere medewerker zijn eigen expertise heeft. Daardoor zijn wij in staat om meer kansen te benutten naast onze eigen expertise. Ook willen wij bedrijven opleiden in dit traject, zodat ze niet altijd afhankelijk blijven van derden. Het doel is uiteindelijk een solide verkoopapparaat op te zetten die kansen ziet en deze benut.

Hier staan wij voor

Tact — Krijgen we een GO, dan starten we met een pilot van drie maanden waarin
we monitoren hoe de campagnes lopen. Er zijn namelijk veel variabelen waar rekening mee gehouden moet worden.

Creativiteit —We blijven constant meedenken en bijsturen, net zo lang totdat we zien dat de verkoop goed werkt.

Vasthoudendheid — We brengen stapje voor stapje het oriëntatie- en aankoopproces van klanten in kaart en presenteren op basis daarvan een aanpak

Wanneer zien wij jou op een van onze kantoren?

Amsterdam

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Valencia

Calle Moratin 14 oficina 4C
46002 Valencia, Spain

Bezoek Amsterdam

Weesperstraat 61
1018 VN Amsterdam

Bezoek Valencia

Calle Moratin 14 oficina 4C
46002 Valencia, Spain

Copyright © 2021 Brave Sales Solutions — All Rights Reserved.  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie beleid