Waar wij bij Brave Sales Solutions allemaal goed in zijn

Kom erachter waar wij goed in zijn, waar wij u kunnen helpen en wat onze diensten voor u kunnen betekenen.

Gratis advies ontvangen?

Vul uw gegevens in het onderstaande formulier in en wij maken geheel vrijblijvend een op maat gemaakte offerte voor u.

Offerte aanvraag

Leadgeneratie

We zien vaak dat bedrijven moeite hebben om de juiste leads te generen. De kwaliteit van de leads bepalen de uitkomst van de conversie. Tegelijkertijd worden de kosten en baten per lead ook bepaald door de kwaliteit van de leads. De kwaliteit van de leads is echter vaak laag. Veel tijd en budget gaat zodoende verloren aan het benaderen van deze lange, niet-relevante leadlijsten. Bij Brave rollen wij een op de klant afgestemde leadgeneratiestrategie uit, welke lijdt tot kwalitatief betere leads. We onderzoeken wat uw behoeften zijn en krijgen zo een duidelijk beeld van wie de doelgroep is en welke strategie het beste gehanteerd kan worden. De leadcampagne bereikt zo een meer relevant publiek, wat tijd en geld bespaard.

Leadconversie

Uiteindelijk is het grote doel natuurlijk het converteren van lead naar klant. Ook dit proces gaat lang niet altijd goed. Verkopen is een vak en zeker geen gemakkelijke. Hoewel wij ervan overtuigd zijn dat met een goede training iedereen zich kan transformeren tot een salestopper, blijkt dat het niet voor iedereen is weggelegd. Bij Brave hebben wij de juiste mensen zitten en deze worden constant getraind om zo het beste resultaat te behalen. Onze sales mensen monitoren daarnaast hun gesprekken waardoor ze het beste resultaat kunnen behalen.

Het is ook belangrijk om te weten of de opvolging van de leads de hoofdactiviteit of nevenactiviteit is van de verantwoordelijke? Werving van leads kost geld, dus u wilt natuurlijk wel een zo hoog mogelijke conversieratio behalen. Ons team van verkopers is hierin gespecialiseerd. Alle verzamelde informatie over wat klanten interessant vinden, noteren wij. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw doelgroep en levert zo een win-winsituatie op: wij weten beter hoe wij onze verkoopgesprekken moeten indelen en dit levert voor u een hogere conversie op.

Sales training

We zien regelmatig dat bedrijven zeker in staat zijn de verkoop intern te regelen. Echter ontbreekt het hierbij vaak aan sturing en de juist begeleiding van de salesmedewerker. Door trainingen te geven aan uw salesmensen zullen zij onder andere leren verkoopsignalen nóg beter te herkennen, méér verkooptechnieken onder de knie te krijgen én deze technieken daarna beter tijdens hun gesprekken toe te passen voor nóg betere verkoopresultaten. Naar behoefte kunnen we zelfs de ontwikkeling van uw salesmensen monitoren en na-evalueren.

Man aan een tafel in overleg met zijn collega's

Consultancy

Het gehele verkoopproces zit complex in elkaar. Zeker in een wereld die volledig op zijn kop heeft gestaan vanwege de pandemie, maar daarnaast ook te maken heeft met een consument die steeds veeleisender wordt, is het lastig jouw publiek voor je te winnen. Je uiteindelijke doel is financiële middelen generen voor je organisatie, of het nou een profit of non-profit organisatie is. De processen dienen daarom goed op elkaar te worden afgestemd om het maximale resultaat te behalen. Je zichtbaarheid in de wereld en het bereiken van jouw publieke doelgroep zijn een heel belangrijk onderdeel van die processen. De verkoopresultaten worden hierbij beïnvloed door de marketingactiviteiten. Onze specialisten onderzoeken de effectiviteit en efficiëntie van het verloop van deze processen bij uw organisatie. Onder andere de activiteiten van uw doelgroep worden onder een vergrootglas gelegd om de doelgroep te begrijpen en het verloop van de huidige interne processen onderzocht. Met de kennis en ervaring van onze mensen creëren wij voor u de best mogelijke oplossingen. We stellen samen met u doelen op en kunnen zelfs uw verkoopteam opleiden. Zodoende ontwikkelen wij een op de organisatie afgestemd strategisch plan om de effectiviteit en efficiëntie van de verkoopprocessen te optimaliseren. Op die manier stomen wij uw organisatie klaar voor groei en voor de toekomst.

BEZOEK AMSTERDAM

Weesperstraat 61
1018 VN Amsterdam

BEZOEK VALENCIA

Calle del Doctor Manuel Candela 19 piso 1 puerta 1
46021 Valencia, Spain

INSTAGRAM

Copyright © 2021 Brave Sales Solutions — All Rights Reserved.  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie beleid