Promotie medewerker buitendienst

Nederland

Fulltime of parttime

Promotie medewerker buitendienst

Nederland

Fulltime of parttime

Promotie Medewerker Buitendienst

Ben jij het liefste ook onderweg voor je werk? Voor ons bedrijf Brave People zoeken wij promotie medewerkers die full- of parttime aan de slag kunnen!

Wat ga je doen?

Voor een van de grote vakbonden ga jij door heel Nederland aan de slag. Je zal bij verschillende bedrijven op bezoek gaan om in contact te komen met het personeel in de doelgroep. Je gaat een leuk gesprek aan om informatie te verzamelen.

Hoe jouw dag eruitziet?

Je start samen met je team om de dag door te nemen zodat je goed voorbereid als een team te werk kan gaan. Na je teamoverleg ga je het veld in om de doelgroep bewust te maken van de actualiteiten in de sector. Aan het einde van de dag sluit je af met een kort teamoverleg in het genot van een drankje en versnapering.

Doorgroeimogelijkheden

Als je ook graag als campagneleider te werk gaat. Kan je jezelf ook ontplooien in de planning, organisatie en het meedenken in concepten.

Training

Uiteraard zullen wij je alle fijne kneepjes van het vak leren zodat je als een professional te werk kunt gaan en jezelf kan blijven uitdagen en ontwikkelen. Wij werken graag mee aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wat wij bieden

– Werk door heel Nederland, geen dag is hetzelfde!
– Boven gemiddeld salaris
– Prestatiegerichte bonussen boven op je salaris
– Begeleiding en training on the job zodat jij jezelf altijd blijft ontwikkelen.
– Gezellige borrels, uitjes en bedrijfsfeestjes

Wat wij vragen

– Er is geen minimale opleiding vereist.
– Je bent communicatief sterk
– Je hebt een positieve instelling
– Netjes en verzorgt voorkomen

Heb je nog vragen?

Ben je nieuwsgierig naar iets of heb jij een vraag. Je kan ons altijd bellen of een whatsapp bericht sturen op +31615500784.

Wacht niet en meld je direct aan!

Heb je interesse in deze functie? Laat ons weten hoe we je kunnen bereiken en wij nemen contact met je op voor een verdere kennismaking.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.